It-pedellen - drift og support siden 2006!

It-pedellen har siden 2006 leveret løsninger, sparret og supporteret en masse forskellige kunder.

It-pedellen.dk drives af Anders Beldring Hansen. Jeg har arbejdet professionelt med IT siden 1997 og har siden 2002 haft konsulentvirksomhed, med fokus på IT-drift, support og sparring.
Jeg har en baggrund som folkeskolelærer (2000-2006), men har også en baggrund i datanomuddannelsen.
Gennem årerne har jeg løbende opdateret min viden, gennem en masse relevante kurser og forskellige seminarer. Det er vigtigt for mig, at have fingeren på it-pulsen, have indsigt i hvor it-trenden er og hvor udviklingen kunne bringe med sig af muligheder. Jeg har derved et bredt og sollidt teoretisk it-fundament - og dertil en masse praktisk erfaring.

I tiden omkring årtusindskiftet fyldte "pædagogisk it" primært. Dette i form af undervisning af elever, lærere i skolen, samt PC-kørekort undervisning på aftenskolen.
Siden hen kom den tekniske bagvedliggende it kommet i fokus: Få netværket til at virke, opsætte servere, image-opsætning, GPO og brugerstyrring mm.
Med oprettelsen af it-pedellen.dk i 2006, var vi klar til at tilbyde vores it-kompetencer til virksomheder og skoler. Det har vi så gjort siden.

It-pedellens mission er at levere gode og holdbare løsninger - til en overkommelig pris

Vi værdsætter ord som en personlig kontakt, tryghed og driftsikre aftaler. Vi ønsker at gøre en positiv forskel - og med stort engagement varetage Jeres it-interesser på bedst mulig vis.

It-pedellen benytter i peroder eksterne sparringspartnere med specialistviden - og som assistance i form af "ekstra hænder". 

Skriv til info@it-pedellen.dk eller ring 30 26 52 72 for mere information.