Skoler og it-pedellen - et godt match

It-pedellen har fungeret som ekstern it-vejleder for en række folkeskoler, privat og fri skoler, aftenskoler & ungdomsskoler siden 2006.
Vi har primært taget os af den tekniske del af it-driften på skoler, men har også sparret på det pædagogiske felt. Fx. mht vejledning af lærere og elever, rådgivning omkring indkøb af hardware og undervisningsprogrammer, hvordan fx. Google Edu kan bruges i undervisningen og til skriftlige prøver, layout-kursus osv. Listen er lang.

Vi er derfor vandt med at færdes på skoler og kender til vigtigheden af at IT fungerer og er pålideligt.
Der findes næsten ikke noget værre end at en undervisnings situation ikke kan gennemføres pga. tekniske problemer. Om det er et smartboard der ikke fungerer eller at der ikke er hul igennem på netværket, er alle irritationsmomenter og eksempler på problemstillinger som vi kan håndtere.

Med en aftale med os, gør vi vores til at teknikken fungerer, vedligeholdes og serviceres.

For at genre dagligdagen mindst muligt, kan vi med fordel lave større ændringer i opsætningen på tidspunkter hvor der ikke undervises. Fx. sene eftermiddage. Ferieperioder er også oplagte til større ændringer.

Diagram over vores kompetencer:

Vi har kompetencerne til at varetage "hele pakken" omkring IT på en skole.

Vi kan også fungere som "ekstra hænder" og supplement til skolens eksisterende IT og bidrage i perioder hvor der er mange bolde i luften og meget der skal håndteres.

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for Jeres skole.